Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

Råå IF vit

6 - 7
Råå IP B-planen
Starkoddersgatan 6, Råå
14 maj 2023
14:00

IK Wormo Vit

Referat

Referat: Råå IF vit - IK Wormo Vit

Konstaterade att jag glömt att skriva referat :O...men jag skyller på mina studier som tagit ofantligt mycket av min tid - nu är det bara tre veckor kvar på mina universitetsstudier PUH!

Varm söndag - verkligen varm, faktiskt väldigt kvalmig och givetvis......bara en liten stund innan matchstart var åskvädret ett faktum. Men...vi höll ut och det blev inte försenat. Oooooch kortfattade versionen: lika i början, Råå tog över mer och mer, Wormo kom tillbaka kvitterade och fick in sista målet. Mina blåa hjältar var tillbaka!

Det här med att ALDRIG ge upp. Vi hade en Häljarpsmatch där för första gången killarna hängde med huvudet - men den är nerpackad längst ner i minneslådan nu och istället ska den här matchen hänga framför oss! Vilken kämpaglöd. Oerhörd jämn match, trevlig match, spelad match både från ljusblått och blått, inga långbollar som är den tråkigaste fotblollern som finns. Båda lagen kämpade foch det var makalöst spännande. Denna dag, mina blåa kämpar visade ni upp en kämpaglöd som sällan skådats i tredje perioden! Andi var nog mest nöjd som vann kusinkampen :)

Andra möten i serien

tis 29 aug 2023, 18:15 IK Wormo Vit - Råå IF vit 7 - 9